SKU: A28S-IT-BASIS

IT Service Basis

 120,00 / maand en  120,00 aanmeldkosten

Quantity

    Ontdek onze IT Service Basis-abonnement, de alles-in-één oplossing voor uw zakelijke IT-behoeften. Met dit abonnement krijgt u toegang tot een uitgebreid scala aan diensten die zijn ontworpen om uw IT-infrastructuur soepel te laten draaien, zonder gedoe of verrassingen.

    Ons IT Service Basis-abonnement omvat:

    1. Twee uur ondersteuning: Onze ervaren technici staan klaar om uw IT-problemen ter plaatse aan te pakken, waardoor u snel weer aan het werk kunt.
    2. Actieve monitoringsservice: Voorkomen is beter dan genezen. Met onze actieve monitoringsservice houden we uw systemen voortdurend in de gaten, waardoor potentiële problemen tijdig worden opgemerkt en aangepakt voordat ze tot ernstige storingen leiden.
    3. Geen call-out kosten*: Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Daarom brengen wij geen extra kosten in rekening voor het uitrijden van onze technici naar uw locatie. U betaalt alleen voor de diensten die u gebruikt, zonder verborgen kosten.

    Met ons IT Service Basis-abonnement kunt u zich concentreren op uw bedrijf, terwijl wij voor uw IT-infrastructuur zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van betrouwbare IT-ondersteuning zonder gedoe.

     

    *Locatie dient zich in een straal van 30km om Hoogeveen te bevinden.

    Winkelwagen