Zakelijk

Uw IT-Partner voor Succes

Bij a28 Services begrijpen we dat een efficiënte en betrouwbare IT-infrastructuur essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan IT-diensten en oplossingen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een kleine ondernemer bent of een groter bedrijf runt, wij hebben de expertise om uw IT-uitdagingen aan te pakken en uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Waarom a28 Services?

  • Ervaren Professionals: Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de IT-sector en begrijpt uw unieke behoeften.

  • Klantgericht: Wij luisteren naar uw wensen en passen onze oplossingen aan om aan uw specifieke eisen te voldoen.

  • Betrouwbaarheid: U kunt op ons rekenen voor stabiele en veilige IT-oplossingen die uw bedrijf vooruit helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe a28 Services uw bedrijf kan ondersteunen en uw IT-infrastructuur naar een hoger niveau kan tillen. Samen bouwen we aan uw succes!

VOIP-oplossingen

Communiceer efficiënter met uw klanten en teamleden met onze VOIP (Voice over IP) telefonie-oplossingen. Geniet van kristalheldere gesprekken en geavanceerde functies.

Microsoft 365

Profiteer van de kracht van Microsoft 365 voor productiviteit en samenwerking. Wij implementeren en beheren deze krachtige suite voor uw organisatie.

Online Werkplekken

Werk overal en op elk apparaat met onze online werkplekoplossingen. Uw team kan veilig en efficiënt samenwerken, zelfs op afstand.

Zakelijke Telefooncontracten

Bespaar geld en verbeter de communicatie met onze op maat gemaakte zakelijke telefooncontracten. Onze flexibele opties passen bij uw behoeften.

Netwerkbeheer

Een stabiel en veilig netwerk is de ruggengraat van uw bedrijf. Wij zorgen voor het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van uw netwerk.

IT-ondersteuning

Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar. Wij bieden snelle en effectieve IT-ondersteuning om uw bedrijf draaiende te houden.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen