Over Ons

Over Ons

Uw Partner in IT-oplossingen en Consultancy

In een snel evoluerende digitale wereld is het cruciaal om een betrouwbare IT-partner aan uw zijde te hebben. 

Bij a28 Services combineren we technische expertise met een diepgaand inzicht in bedrijfsprocessen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij uw unieke behoeften.

Ons ervaren team van professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige IT-diensten, variërend van systeemintegratie, cloudoplossingen, cybersecurity tot IT-strategieontwikkeling. 

Met onze consultancy benadering zorgen wij ervoor dat technologie werkt als een katalysator voor uw zakelijk succes.

Deskundige Begeleiding

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in diverse industrieën, waardoor ze zowel de technische kant als de zakelijke kant van uw uitdagingen begrijpen.

Toekomstbestendige Oplossingen

We zijn altijd op de hoogte van de laatste IT-trends en innovaties, zodat we toekomstbestendige oplossingen kunnen bieden die meegroeien met uw bedrijf.

Economic Outcomes

Wij geloven in open communicatie en eerlijk zakendoen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw belangen vooropstellen in elk project.

Flexibiliteit

Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden wij flexibele diensten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en doelstellingen.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

a28 Services

IT Specialist

Jeffrey Sieders

Eigenaar

Duurzaamheid

Duurzaamheid binnen de ICT

Een groeiend en belangrijk aandachtsgebied, aangezien de ICT-sector aanzienlijke invloed heeft op het milieu en de samenleving als geheel.

Wij hanteren de beste werkwijzen

Bij ons staat kwaliteit en efficiëntie centraal. Wij hanteren de beste werkwijzen in alles wat we doen. Of het nu gaat om productontwikkeling, klantenservice of duurzaamheid, wij streven ernaar om de hoogste normen na te leven.

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen