Diensten

Een uitgebreid pakket

Bij a28 Services leveren wij een uitgebreid pakket aan IT diensten

Bij a28 Services streven we ernaar om uw betrouwbare partner te zijn voor hoogwaardige IT-diensten. Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid bieden we een scala aan oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de verschillende diensten die we aanbieden:

1. Systeembeheer

Ons systeembeheer omvat het beheer en onderhoud van uw IT-infrastructuur, inclusief servers, werkstations, en netwerken. We zorgen voor een optimale werking van uw systemen, waarbij we proactief problemen opsporen en oplossen om downtime te minimaliseren en de productiviteit te maximaliseren.

2. Firewalls en Beveiliging

Met de toenemende dreiging van cyberaanvallen is een robuuste beveiligingsstrategie essentieel voor elk bedrijf. Wij bieden firewall-oplossingen en implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw netwerk en gegevens te beschermen tegen externe bedreigingen.

3. Monitoring Service

Onze monitoring service houdt uw IT-infrastructuur nauwlettend in de gaten, waarbij we continu de prestaties en beschikbaarheid van uw systemen controleren. Hierdoor kunnen we snel reageren op eventuele problemen en deze proactief oplossen voordat ze impact hebben op uw bedrijfsactiviteiten.

4. Thuiswerkoplossingen

Met de opkomst van thuiswerken is het belangrijk om te zorgen voor een naadloze verbinding en samenwerking tussen uw medewerkers, ongeacht hun locatie. Wij bieden thuiswerkoplossingen die ervoor zorgen dat uw team veilig en efficiënt kan werken, zelfs op afstand.

5. Linux en Open Source

Als voorstander van open source technologieën bieden wij expertise in Linux-systemen en open source software. Wij helpen u bij het implementeren en beheren van Linux-oplossingen, waardoor u kunt profiteren van de flexibiliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit van open source software.

6. Voice over IP (VoIP)

Met onze Voice over IP (VoIP) oplossingen kunt u profiteren van geavanceerde telefoniefuncties via internet, waaronder bellen, videoconferenties, en geïntegreerde communicatie. Wij implementeren VoIP-systemen die betrouwbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparingen bieden voor uw bedrijf.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen