Merken en Partners

Onze Vertrouwde Merken en Partners

Bij a28 Services zijn we er trots op dat we samenwerken met en vertrouwen hebben in enkele van de meest gerenommeerde merken en partners in de IT-sector. Deze samenwerking stelt ons in staat om hoogwaardige oplossingen en producten aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

1. Microsoft

Als Microsoft Certified Partner bieden wij uitgebreide oplossingen gebaseerd op Microsoft-technologieën, waaronder Microsoft 365, Azure, en meer. Dit stelt ons in staat om uw bedrijf te voorzien van productieve en veilige IT-oplossingen.

2. Cisco

Onze samenwerking met Cisco stelt ons in staat om geavanceerde netwerk- en communicatieoplossingen te leveren, waaronder switches, routers en VoIP-telefonie, om uw bedrijfsnetwerk te optimaliseren.

3. HP

A28 Services is een gecertificeerde partner van HP en biedt hoogwaardige HP-hardwareproducten, waaronder laptops, desktops, printers en servers, om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

4. Fortinet

a28 Services biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen met behulp van Fortinet’s firewall- en beveiligingsapparatuur om uw bedrijfsgegevens te beschermen.

5. Dell

Wij zijn een gecertificeerde partner van Dell en bieden Dell-producten en oplossingen voor uw bedrijfsinfrastructuur, waaronder servers, storage, en werkstations.

6. HPE (Hewlett Packard Enterprise)

Als partner van HPE biedt a28 Services geavanceerde bedrijfsoplossingen, inclusief servers, opslag en netwerkapparatuur, om de prestaties en betrouwbaarheid van uw bedrijf te verbeteren.

7. Dell EMC

Onze samenwerking met Dell EMC stelt ons in staat om uitgebreide IT-oplossingen te bieden, waaronder gegevensopslag, cloud computing en gegevensbeschermingsdiensten, ontworpen om te voldoen aan de evoluerende behoeften van uw bedrijf.

8. Lenovo

Als Lenovo-partner bieden we een breed scala aan Lenovo-hardwareoplossingen, waaronder laptops, desktops en servers, om ervoor te zorgen dat uw IT-infrastructuur efficiënt en betrouwbaar is.

9. VMware

Onze samenwerking met VMware stelt ons in staat om virtualisatie- en cloud computing-oplossingen te bieden. Optimaliseer uw IT-infrastructuur en verbeter de flexibiliteit met de virtualisatietechnologieën van VMware.

10. Ubiquiti

a28 Services is trots op de samenwerking met Ubiquiti, een vooraanstaand merk op het gebied van netwerktechnologie. Ubiquiti staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare netwerkproducten, en we brengen deze technologie graag naar uw bedrijf.

11. Hikvision

a28 Services is verheugd over onze samenwerking met Hikvision, wereldwijd marktleider in beveiligingscamera’s en videobewakingstechnologie. Hikvision staat bekend om zijn geavanceerde en betrouwbare beveiligingsoplossingen, en wij brengen deze technologie graag naar uw bedrijf.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen