Cisco

Cisco

Cisco - Toonaangevend in Netwerkoplossingen

a28 Services is verheugd om samen te werken met Cisco, een wereldwijde leider op het gebied van netwerktechnologie. Cisco staat bekend om zijn geavanceerde netwerkoplossingen en betrouwbare communicatietechnologieën, en we brengen deze expertise graag naar uw bedrijf.

Met Cisco’s uitgebreide assortiment netwerkapparatuur bieden wij u op maat gemaakte oplossingen om uw bedrijfsnetwerk te optimaliseren. Of het nu gaat om switches, routers, firewalls of VoIP-telefonie, wij leveren en implementeren de beste Cisco-oplossingen om uw bedrijf te helpen groeien.

a28 Services is gespecialiseerd in netwerkbeheer en communicatietechnologieën van Cisco. Wij ontwerpen, implementeren en onderhouden uw netwerkinfrastructuur om ervoor te zorgen dat uw bedrijf efficiënt kan opereren.

Kies voor Cisco en a28 Services om te profiteren van de nieuwste netwerkinnovaties en betrouwbare communicatieoplossingen. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van uw bedrijfsnetwerk, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw zakelijke doelstellingen.

Uw netwerk begint met Cisco.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen