Dell EMC

Dell EMC

Dell EMC - Innovatieve IT-Oplossingen voor de Moderne Onderneming

a28 Services is verheugd over onze samenwerking met Dell EMC, een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-oplossingen voor de moderne onderneming. Dell EMC staat bekend om zijn geavanceerde technologie en oplossingen voor gegevensopslag, cloud computing en IT-beheer, en we brengen deze expertise graag naar uw bedrijf.

Als Dell EMC-partner bieden wij een uitgebreid scala aan oplossingen, waaronder gegevensopslag, hybride cloudinfrastructuren en gegevensbeheer. Dell EMC-producten zijn ontworpen om de efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van uw IT-omgeving te verbeteren, en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van succes.

a28 Services levert, implementeert en onderhoudt Dell EMC-oplossingen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf kan profiteren van de nieuwste IT-innovaties. Of u nu behoefte heeft aan gegevensbeveiliging en herstel, moderne serverinfrastructuren of geavanceerde opslagoplossingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw zakelijke behoeften voldoen.

Kies voor Dell EMC en a28 Services om uw IT-infrastructuur te optimaliseren en uw bedrijf te voorzien van de technologie die nodig is om te groeien en te floreren. Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van uw onderneming bij het bereiken van haar doelstellingen.

Innovatie voor de moderne onderneming begint met Dell EMC.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen