Dell

Dell

Dell - Betrouwbare IT-Hardwareoplossingen

a28 Services is trots op de samenwerking met Dell, een wereldwijd erkend merk op het gebied van IT-hardware. Dell staat bekend om zijn betrouwbare en innovatieve hardwareproducten, en we brengen deze technologie graag naar uw bedrijf.

Als Dell-partner bieden wij een uitgebreid scala aan hardwareoplossingen, waaronder laptops, desktopcomputers, servers, en opslagapparatuur. Deze producten zijn ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen, met de nadruk op prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

a28 Services levert, installeert en onderhoudt Dell-hardware om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving optimaal functioneert. Of u nu behoefte heeft aan krachtige workstations voor creatieve projecten, betrouwbare servers voor gegevensopslag, of draagbare laptops voor uw mobiele medewerkers, wij bieden oplossingen die aan uw zakelijke behoeften voldoen.

Kies voor Dell en a28 Services om te profiteren van kwalitatieve IT-hardware die uw bedrijf ondersteunt en helpt groeien. Wij streven ernaar om uw IT-omgeving te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op het behalen van uw zakelijke doelstellingen.

Betrokken IT begint met Dell.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen