Hikvision

Hikvision

Hikvision - Toonaangevend in Beveiligingscamera's

a28 Services is trots op de samenwerking met Hikvision, een wereldleider op het gebied van beveiligingscamera’s en videobewakingstechnologie. Hikvision staat bekend om zijn geavanceerde en betrouwbare beveiligingsoplossingen, en we brengen deze technologie graag naar uw bedrijf.

Met Hikvision’s uitgebreide assortiment beveiligingscamera’s kunt u uw bedrijfsomgeving 24/7 monitoren en beschermen. Of het nu gaat om bewaking van uw kantoor, magazijn, winkel of fabriek, Hikvision biedt camera’s met indrukwekkende functies zoals HD-beeldkwaliteit, nachtzicht, en intelligente bewegingsdetectie.

a28 Services levert, installeert en onderhoudt Hikvision-camera’s om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal beveiligd is. Met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw camera’s vanaf elke locatie, kunt u met een gerust hart uw bedrijf beheren, waar u ook bent.

Kies voor Hikvision en a28 Services om uw bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden oplossingen die uw gemoedsrust vergroten en uw bedrijf beschermen.

Veiligheid begint met Hikvision.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen