HP (Hewlett Packard)

HP (Hewlett Packard)

HP - Betrouwbare IT-Hardwareoplossingen

a28 Services is trots op de samenwerking met HP (Hewlett Packard), een wereldwijd erkend merk op het gebied van IT-hardware. HP staat bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare hardwareproducten, en we brengen deze technologie graag naar uw bedrijf.

Als HP-partner bieden wij een uitgebreid scala aan hardwareoplossingen, waaronder laptops, desktopcomputers, printers, en servers. Deze producten zijn ontworpen met het oog op prestaties, betrouwbaarheid en innovatie, zodat uw bedrijf kan profiteren van de nieuwste technologieën.

a28 Services levert, installeert en onderhoudt HP-hardware om ervoor te zorgen dat uw IT-infrastructuur optimaal functioneert. Of u nu behoefte heeft aan krachtige workstations voor creatieve projecten, robuuste servers voor gegevensopslag of betrouwbare printers voor uw kantoor, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Kies voor HP en a28 Services om te profiteren van kwalitatieve IT-hardware die uw bedrijf ondersteunt en helpt groeien. Wij streven ernaar om uw IT-omgeving te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op het behalen van uw zakelijke doelstellingen.

Betrouwbare IT begint met HP.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen