HPE (Hewlett Packard Enterprise)

HPE (Hewlett Packard Enterprise)

HPE - Toonaangevend in Zakelijke IT-oplossingen

a28 Services is trots op de samenwerking met HPE (Hewlett Packard Enterprise), een wereldwijde autoriteit op het gebied van zakelijke IT-oplossingen. HPE staat bekend om zijn geavanceerde technologie en betrouwbare infrastructuur, en we brengen deze expertise graag naar uw bedrijf.

Als HPE-partner bieden wij een uitgebreid scala aan zakelijke oplossingen, waaronder servers, storage, netwerkapparatuur en cloudservices. HPE-producten zijn ontworpen met het oog op prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, waardoor uw bedrijf kan groeien en gedijen.

a28 Services levert, implementeert en onderhoudt HPE-oplossingen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf profiteert van de nieuwste IT-innovaties. Of u nu behoefte heeft aan gegevensopslag voor uw groeiende bedrijf, krachtige servers voor bedrijfskritische toepassingen of netwerkapparatuur voor een betrouwbare connectiviteit, wij bieden oplossingen op maat van uw behoeften.

Kies voor HPE en a28 Services om te profiteren van de beste zakelijke IT-oplossingen die uw bedrijf ondersteunen en helpen uitblinken. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van uw IT-infrastructuur, zodat u zich kunt richten op het bereiken van uw zakelijke doelen.

Zakelijk succes begint met HPE.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen