Lenovo

Lenovo

Lenovo - Innovatieve IT-Hardware voor Uw Bedrijf

a28 Services is verheugd over onze samenwerking met Lenovo, een wereldwijd toonaangevende naam op het gebied van IT-hardware. Lenovo staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare hardwareoplossingen, en we brengen deze technologie graag naar uw bedrijf.

Als Lenovo-partner bieden wij een uitgebreid scala aan IT-hardware, waaronder laptops, desktopcomputers, workstations en servers. Lenovo-producten zijn ontworpen voor prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit, en bieden uw bedrijf de tools die nodig zijn voor succes.

a28 Services levert, installeert en onderhoudt Lenovo-hardware om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving optimaal functioneert. Of u nu op zoek bent naar krachtige werkstations voor creatieve projecten, betrouwbare laptops voor uw mobiele medewerkers of robuuste servers voor gegevensopslag, wij bieden oplossingen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Kies voor Lenovo en a28 Services om te profiteren van hoogwaardige IT-hardware die uw bedrijf ondersteunt en helpt groeien. Wij streven ernaar uw IT-omgeving te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw zakelijke doelstellingen.

Innovatie voor uw bedrijf begint met Lenovo.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen