Microsoft

Microsoft

Microsoft - Innovatieve IT-Opslossingen

a28 Services is een trotse partner van Microsoft, een wereldwijd technologieleider die bekend staat om zijn innovatieve IT-oplossingen. Als Microsoft Certified Partner bieden wij uitgebreide diensten en producten gebaseerd op Microsoft-technologieën om uw bedrijf te helpen groeien en efficiënter te werken.

Met Microsoft 365, een uitgebreide suite van productiviteitstools, helpen wij uw organisatie om effectiever samen te werken, communiceren en gegevens te beheren. Of u nu behoefte heeft aan cloudgebaseerde opslag, e-mailoplossingen of samenwerkingstools, wij implementeren en beheren deze oplossingen op maat van uw bedrijf.

a28 Services is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van Microsoft-oplossingen voor onze klanten. Of het nu gaat om het upgraden van uw bestaande infrastructuur naar de nieuwste versie van Windows Server of het beheren van uw cloudomgeving met Azure, wij staan voor u klaar.

Kies voor Microsoft en a28 Services om te profiteren van geavanceerde technologie die uw bedrijf vooruit helpt. Wij streven ernaar om uw IT-omgeving te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw zakelijke doelstellingen.

Innovatie begint met Microsoft.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen