Retourbeleid

Laatst bijgewerkt: 10-10-2023

Bedankt voor uw aankoop bij a28 Services. We waarderen uw zaken en streven ernaar om uw tevredenheid te garanderen.

1. Terugbetalingen

1.1. We bieden een 14 dagen retourbeleid aan voor producten die u rechtstreeks bij ons heeft gekocht. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op om een retourzending en terugbetaling aan te vragen.

1.2. Om in aanmerking te komen voor een retourzending en terugbetaling, moet het product ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

1.3. We behouden ons het recht voor om de retourzending te weigeren als het product is beschadigd of gebruikt.

2. Terugbetaling Procedure

2.1. Neem contact op met onze klantenservice op kantoor@a28services.com om uw retourzending aan te vragen.

2.2. Ons klantenserviceteam zal u begeleiden bij het retourproces en zal u voorzien van de benodigde instructies en een retourlabel, indien van toepassing.

2.3. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd en deze aan onze retourvoorwaarden voldoet, zullen we overgaan tot het verwerken van uw terugbetaling.

3. Terugbetalingsopties

3.1. We zullen uw terugbetaling verwerken via de oorspronkelijke betalingsmethode die u heeft gebruikt bij de aankoop.

3.2. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank of betalingsprovider.

4. Verzendkosten

4.1. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper, tenzij anders overeengekomen.

5. Uitzonderingen

5.1. Sommige producten zijn mogelijk uitgesloten van ons retourbeleid vanwege hygiënische redenen of andere wettelijke beperkingen. Raadpleeg onze klantenservice voor meer informatie over specifieke uitsluitingen.

6. Contactgegevens

6.1. Voor vragen over ons retourbeleid of om een retourzending aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via kantoor@a28services.com.

Dit retourbeleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is raadzaam om deze pagina regelmatig te raadplegen voor updates.

1520+

Websites in hosting beheer.

40+

Klanten

100+

Werkplekken geïnstalleerd

15+

Jaar ervaring

Wij werken met vertrouwde merken

Onze Merken

Winkelwagen